Minä olen Eeva, 

apunasi tasapainoa etsimässä

Olen sairaanhoitaja ja ravintovalmentaja Jyväskylästä. Perheeseeni kuuluu aviomiehen lisäksi kolme energistä lasta sekä myös tassuterapeutin virkaa toimittava espanjanvesikoira. Vauhdikkaan arjen vastapainona lataan akkujani luonnossa liikkuen. 

Suurimmat opettajat elämässäni ovat olleet omat terveydelliset haasteet ja avun löytäminen niihin. Apua etsiessäni opin ravinnon ja stressinhallinnan tärkeyden omassa elämässäni ja halusin kehittää osaamistani näillä alueilla - ja auttaa myös muita löytämään tasapainon ja hyvinvoinnin. 

Sairaanhoitajaksi valmistuin vuonna 1999, lisäksi olen käynyt erikoistumisopintoina sosiaali- ja terveydenhuollon johtaminen ja kehittäminen -opinnot sekä yrittäjyyden erikoistumisopinnot. Ravintovalmentajaksi kouluttauduin Pro Health Oy:n kautta vuosina 2010-2012. Innostus ymmärtää asioita syvemmin ja tuoreen tutkimustiedon hyödyntäminen asiakkaiden auttamiseksi laajemmin ovat ohjanneet minua kouluttautumaan edelleen lisää työhyvinvoinnin ja ravitsemuksen puolella.  

Työkokemusta minulla on työterveyshuollosta, akuutti- sekä pitkäaikaissairaanhoidosta, asiakastyöstä, kouluttamisesta, ohjaamisesta ja neuvonnasta sekä yrittäjyydestä. Viimeisen vajaan kolmen vuoden ajan olen työskennellyt myös yritysvalmennuksen parissa. Lupaan tarjota sinulle konkreettisia työkaluja sekä uusia näkökulmia hyvinvointisi lisäämiseksi ja terveytesi palauttamiseksi.